امولسیفایرها موادی هستند که امولسیونها را تثبیت یا اجازه تولید آنها را در اولین فرصت می‌دهند. شیر بهترین نوع امولسیون طبیعی شناخته شده در طبیعت است. اگرچه، چربی تمایل دارد در سطح بماند که به عنوان سرشیر شناخته می‌شود اما چربی شیر به خوبی در آب پخش می‌شود که علت این پدیده نیروی دافعه بین روغن و آب است. محدوده ای که روغن و آب در تماس با هم قرار می‌گیرند در زبان علمی اینترفیس” یاحدفاصل گفته می‌شود.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی می‌شود منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عشق و دوستی جال موزیک | آهنگ کوردی مجله ترس و دلهره هاست و دامنه رایگان | نامحدود هاست رایگان | ثبت دامنه ارزان | سرور مجازی محرم 94 محرم 1394 دانلود مداحی محرم 94 کریمی ایرنسل من ماشین آلات مدرن تبریز | دستگاه قطعه شویی تاج تنهایی من تازه یاب مطالب تفریحی computer services almahdi